Fem fantastiske trivia om Hike hundefoder du endnu ikke kender

Fem fantastiske trivia om Hike hundefoder du endnu ikke kender

Dette er en liste over fem trivia om Hike-hundefoder, som du endnu ikke kender.

1. Hike er det første dyrefoderfirma nogensinde i Danmark, og de mener, at kæledyr fortjener at blive behandlet med respekt og kærlighed.

2. Alle deres produkter er lavet af frisk kød og grøntsager, uden kunstige konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer.

3. De bruger kun naturlige ingredienser og aldrig nogen GMO'er eller animalske biprodukter i deres opskrifter, hvilket betyder, at dit kæledyr vil nyde lækre måltider uden noget af det grimme!

4. Hike tilbyder også en række tørfoder til hunde såvel som vådfoder til katte, hvilket betyder, at du er sikker på at finde noget, dit kæledyr vil elske!

5. Hike har eksisteret siden 1989, hvor de blev grundlagt af to danske iværksættere, der ville tilbyde et sundt alternativ til det masseproducerede hundefoder, der var tilgængeligt på det tidspunkt

Har Hike hundefoder nogen kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler?

Vandretur hundefoder er helt naturligt, lavet af kun de bedste ingredienser og indeholder ingen kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

Hike Essential Foods-serien af specialhundefoder er lavet med kun de bedste ingredienser og indeholder ingen kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Lavet med en proprietær blanding af naturlige proteiner og grøntsager, vores opskrifter er designet til at opfylde dit kæledyrs ernæringsbehov og smagsløg.

Essential Foods har lavet helt naturligt hundefoder i Danmark siden 1981. Vi bruger kun de bedste ingredienser som frisk kød, grøntsager og frugt til at lave vores opskrifter – fordi vi ved, at hunde også fortjener det!

Hvorfor skal jeg vælge Hike frem for andre mærker af dyrefoder på markedet?

Hike er et premium hundefodermærke, der har meget at byde på. Det giver de essentielle næringsstoffer til dit kæledyr og er lavet med ingredienser af høj kvalitet.

Virksomhedens produkter er tilgængelige online og hos forhandlere i hele USA, Canada, Storbritannien, Irland og Australien. Hike tilbyder over 40 forskellige varianter af hundefoder, der passer til alle typer kæledyr.

Hvilke essentielle næringsstoffer indeholder Hike hundefoder?

Hike hundefoder er et dansk mærke af hundefoder med vægt på essentielle næringsstoffer.

Hike hundefoder er et dansk mærke af hundefoder, der understreger vigtigheden af essentielle næringsstoffer. Virksomheden er en af de få i verden, der har sit eget forsknings- og udviklingscenter for kæledyrsernæring.

Hike-teamet har skabt en række produkter til forskellige behov, såsom:

– Vandretur til voksne hundemad

– Vandretur hundefoder

Få mere viden om Essential Foods her.

– Vandretur Senior Hundemad

– Vandretur let hundefoder

– Hike Active Dog Food

Hvad er fordelene ved at vandre med din hund?

Vandreture med din hund kan være en sjov og givende oplevelse. Det er også en glimrende måde at holde din hund sund og aktiv på.

Fordele ved at vandre med din hund:

-Motion: Vandring er en fantastisk motionsform for både dig og din hund. Det vil hjælpe dem med at holde sig i form og sunde.

– Hunde er sociale væsner: Vandreture med din hund giver dem mulighed for at interagere med andre hunde, mennesker og dyreliv i et naturligt miljø.

-Vandreture kan hjælpe dig med at håndtere stress: At tilbringe tid i naturen har vist sig at reducere stressniveauet hos mennesker med så meget som 68%. Det samme kan være tilfældet for hunde!

Er Hike hundefoder tilgængeligt i andre lande?

Vandrehundefoder fås i Danmark, men ikke i andre lande.

Essential Foods, en dansk virksomhed, har opkøbt Hike hundefoder, og det markedsføres under mærket Essential Foods.

Essential Foods har et distributionsnetværk, som dækker Norden (Danmark, Sverige, Norge og Finland) og Frankrig.

Vandretur hundefoder er ikke tilgængelig uden for disse lande.

Hvordan tilbereder du Hike hundefoder?

Vi handler alle om smagen af Hike, men hvad er der i det?

Hike er lavet med ingredienser af høj kvalitet og indeholder ingen kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Opskriften er designet til at være let for fordøjelsessystemet og hjælpe med at holde din hunds hud og pels sund.

Her er de fem trin til at forberede Hike-hundefoder:

1) Fyld din hunds skål med vand. 2) Tilføj Hike vådfoder til din skål. 3) Tilføj Hike-tørfoder til din skål. 4) Bland godt, indtil du har en fugtig konsistens. 5) Server frisk vand dagligt efter behov!