Essential Hundefoder - Når kun det bedste er godt nok

Essential Hundefoder – Når kun det bedste er godt nok

Essential The Beginning – Perfekt hvalpefoder

Væsentligt det begyndende hvalpefoder er et højkvalitets, kornfrit og proteinrigt hundefoder. Dette hundefoder har en masse ting, der gør det meget anderledes end andre mærker.

Den er lavet med ægte kylling, som er en mere naturlig kilde til protein end kødbiprodukter. Den indeholder også probiotika, der hjælper med at understøtte en sund fordøjelse, og præbiotika for at fremme god tarmsundhed. Essential, begynder hvalpefoderet indeholder også Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer til sund hud og pels.

Få mere viden om Essential hundefoder her >>

Du kan læse meget mere om Essential The Beginning Large Breed her.

Ingredienserne er alle af menneskelig kvalitet, og det er ikke tilsat sukker eller kunstige smags- eller farvestoffer. Det essentielle hvalpefoder indeholder heller ikke hvede, majs, soja eller gluten, så det er perfekt til hunde med allergi over for disse ingredienser såvel som dem, der er følsomme over for korn generelt.

Det er vigtigt, at begyndende hvalpefoder er lavet i et anlæg af menneskelig kvalitet, der følger strenge sikkerhedsstandarder, så du ved, at du får kvalitetsingredienser, hver gang du køber denne hund